Új hirdetési felületet vezettünk be Femina.hu oldalunkra

A rich media típusú hirdetési felület amellett, hogy hatékonyan közvetíti a promóciós üzenetet és átkattintást generál, még szórakoztatja is az olvasókat a kreatívok nem mindennapi megjelenítése miatt.

Új, kreatív és igazán látványos felületet vezettünk be a Femina Media hirdetési portfóliójába, mely segítségével exkluzív és kizárólagos megjelenést biztosítunk adott rovatban partnereink számára, display felületek tekintetében.

A Full page ad óriásfelületünket a Femina.hu bármely rovatában meg lehet jelentetni, lényege, hogy az adott rovat körül és annak hátterében kifixálunk egy képet , mely egérgördítésre különböző méretű és elhelyezkedésű, "kivágott" banner felületen jeleníti meg a site mögé befűzott kreatívokat, így valóban lehetővé teszi a teljes display kizálógosságot a megvásárolt rovatban.

- A felület igazán nagy és látványos, egyáltalán nem agresszív, hiszen a site „mögött” jelenik meg, és lehetőséget biztosít arra, hogy egy  kampányhoz kapcsolódóan több üzenetet egyszerre jelenítsen meg a hirdető a különböző bannerhelyeken úgy, hogy csak az adott hirdető jelenik meg a rovatban, más ügyfél nem. A felületet teszteltük is és hatékonyság tekintetében is csak jót mondhatok róla, hisz a CTR 1% felett volt. Természetesen a kreatívon is nagyon sok múlik, mint minden más display esetében - mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési igazgatója.

Ide kattintva lehet élőben megtekinteni a felületet, melyet elsőként a Nestlé nálunk futó különrovata számára készítettünk. Bővebb tájékoztatásért és konkrét ajánlatért keress minket a sales@feminamedia.hu e-mail címen!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása