Save the date! Novemberben indul a Karácsony rovat

Idén is elindítjuk a Femina.hu évek óta nagy népszerűségnek örvendő exkluzív Karácsony rovatát. Belső kutatásainknak köszönhetően többek között azt is tudjuk, mennyit költenek olvasóink ebben az időszakban.

A Femina.hu Karácsony rovatot heti szinten 180 ezer karácsonyrajongó olvasónk látogatja összesen heti 1,1 millió alkalommal. A rovatot többek között ajándéktippekkel, ünnepi fogásokkal, süteményreceptekkel, dekorációs ötletekkel és különböző hasznos tippekkel töltjük meg, melyek segítik megédesíteni a készülődéssel töltött időt. Nézze meg, milyen megjelenési lehetőségeket kínálunk a Femina.hu Karácsony rovatban »

Pontosan kik is olvassák a rovatot?

Azon túl, hogy garantált elérést biztosítunk, lekutattuk, hol tájékozódtak és mennyit költöttek olvasóink az ünnepi időszakban 2013-ban. Az eredményeket a 2011-ben készült karácsonyi kutatásunkkal is összevetettük, hogy képet kapjunk, hogyan változtak a fogyasztói szokások.

A kutatásból kiderült, 10 olvasónkból 9 főbevásárlóként vesz részt a karácsonyi ajándékbeszerzésben, átlagosan pedig 30 ezer forintot szántak családtagjaik meglepetései számára, mely átlag kétezer forinttal több, mint 2011-ben. Minden harmadik olvasónk vásárol online hirdetés hatására, 90 százalékuk pedig hajlandó többet is költeni, ha tudja, hogy minőségi termékről van szó.

Az internet a legnépszerűbb információforrás, ahonnan tájékozódnak ajándékvásárlás esetén, azon belül is a női tartalmi portálok, ezt követik a webshopok, a márkaoldalak, majd a közösségi médiás csatornák. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy valóban praktikus tippeket biztosítsunk olvasóink számára ebben az időszakban is, hiszen a releváns tartalom környezetében elhelyezett hirdetésre még inkább nyitottak látogatóink. Tovább a Femina.hu Karácsony rovat megjelenési lehetőségeire »

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása