Teltház a Femina.hu White Caviar 000 DivatShow-n
2014. szeptember 26-án, pénteken este került megrendezésre az első Femina.hu White Caviar 000 DivatShow, melynek a VAM Design Center adott otthont, és amin csapatunk már hónapok óta dolgozott.

Kiadónk folyamatosan azon munkálkodik, hogy az online világ mellett más területeken is professzionálisan mozogjon, melynek bizonyítéka többek között ez a nagyszabású, exkluzív rendezvény is – mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési igazgatója.

A víz alatti világot idéző dekoráció és a mesésen bevilágított átrium tökéletesen kiegészítette egymást, így az este hétre érkező vendégek valóban egy elvarázsolt tengeri környezetbe csöppentek bele. Az összhatást tovább fokozta, hogy a divatbemutató előtt a Rippel Testvérek attrakcióját csodálhatták meg a résztvevők. Elképesztő produkciójuk látványát három légtornász is gazdagította, akik a mennyezethez rögzített textilcsíkokon kapaszkodva mutattak be félelmetes mutatványokat.

Amíg a modellek a backstage-ben készülődtek a bemutatóra, addig a terem elsötétült és Remsey Dávid különleges Lampion-tenger Performance-a következett, ahol a megvilágított, papírból készült díszletek bűvölték el a közönséget. Ezt követően indult el a show, melyen, a zsűri - Árpa Attila, producer, Fábián Éva sminkmester, Fehér Ági a Retikül.hu főszerkesztője, Kiss Szilárd stylist és Pazicski Miklós divattervező – által a 120 pályaműből kiválasztott 23 kreációt mutatták be, így a tervezők elmúlt hetei hónapjai lázas szabással, varrással, ruhapróbákkal teltek.

A modellek megjelenését Fábián Éva sminkmester csapata dobta fel, akik művészi arcfestéssel egészítették ki a White Caviar ihlette ruhakölteményeket. A tervezők fantasztikus munkát végeztek, nőies, részletgazdag ruhákat alkottak. Valóban nem volt két hasonló ruha sem, hiszen a stílus és az anyagválasztás igazán változatos volt, mindegyik alkotás unikum volt. Érdekes volt látni a különböző inspirációkat, hiszen volt, aki a filmek világához és volt, aki a nyolcvanas évekhez nyúlt vissza ihletért.

A zsűri, aki maga is ezen az estén látta először az elkészült pályaműveket, különböző szempontok alapján pontozta a felvonult kreációkat, természetesen mindenkinek volt favoritja. A 23 modell először egyenként vonult a kifutóra, aztán együtt is megcsodálhatta a közönség a változatos, kreatív és extravagáns öltözékeket, melyek közt volt nadrágos megoldás, különleges fejdísz, sellőt idéző ruha és hagymaszoknya is.

A győztesek kihirdetése előtt, a pontozás összesítése alatt Garami Gábor, az est házigazdája egyenként szólította a tervezőket a kifutóra, hiszen fontosnak tartották, hogy ne csak a ruhák kapjanak szerepet ezen az estén, de a tervezőket is megismerje a közönség. A White Caviar kezdeményezés egyik fontos célja volt, hogy jelentős médiatámogatás mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk olyan tervezőtehetségek számára, akiknek a neve még nem cseng ismerősen, ugyanakkor a divatszakma jövőbeli reménységeivé válhatnak.

A nyertes kreációk

Arnóczy Janka nyerte a pályázat fődíját, milliós hirdetési felületet a Femina Media oldalain és két repülőjegyet Milánóba, egy csodás bőr és szőrme kabáttal.

Béres Blanka lett a második helyezett egy különleges, széles zsebes ruhával, melyeket csillogó gyöngyök díszítettek.

Pappné Zsurka Zsanett Mária végzett a harmadik helyen egy hagymaszoknyát idéző, különlegesebb szabású ruhával és extrém kiegészítőkkel.

A SEAT különdíját, a 100 000 Ft értékű támogatást, Sitku Bernadett vitte haza egy rétegezett tüllszoknyás ruhával.

A FeminaShop különdíját, egy 50 000 Ft értékű exkluzív ajándékcsomagot pedig Bagi Katalin kapta, aki egy izgalmas bőroverállt tervezett.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása