Óriási az érdeklődés az első, nagyszabású rendezvényünkre
Az összes VIP jegy elkelt az exkluzív Femina.hu White Caviar 000 DivatShow-ra. Már csak két nap és lenyűgöző látványvilág keretében leleplezzük a 23 legjobb kreációt és kiderül, ki nyeri a versenyt.

Online magyar médiakiadóként kiemelten fontosnak tartjuk a hazai tehetséggondozást, ezért hívtuk életre a Femina.hu White Caviar 000 Divattervező Pályázatot, mellyel célul tűztük ki, hogy támogassuk a hazai divatvilág fiatal tervezőit. A kezdeményezés célja, hogy jelentős médiatámogatás mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk olyan tervezőtehetségek számára, akiknek a neve még nem cseng ismerősen, ugyanakkor a divatszakma jövőbeli reménységeivé válhatnak.

A Femina.hu White Caviar 000 szakmai zsűrije - Árpa Attila producer, Fábián Éva sminkmester, Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője, Kiss Szilárd stylist, Pazicski Miklós divattervező -  több mint 120 beérkezett pályamű közül választotta ki azt a 23 kreációt, melyet tervezőik, saját kézzel megvarrott és megvalósított formában, szeptember 26-án, az exkluzív Femina.hu White Caviar 000 DivatShow keretében tárhatnak majd a nagyközönség elé a VAM Design Centerben.

Kulisszafotók a készülő ruhákról

A rendezvény látványvilágát lenyűgöző showelemek gazdagítják majd: a divatbemutató nyitánya a Rippel Brothers produkciója lesz, akik több nemzetközi verseny győzteseiként és világrekorderekként, nevükhöz híven, egy olyan hajmeresztő műsorral készülnek, melyet Magyarországon elsőként a Femina.hu White Caviar 000 DivatShow-n láthatnak a nézők. Ezt követően különleges lampionperformance-ban is gyönyörködhetnek a résztvevők, ahol a megvilágított, papírból készült díszletek varázsolják majd el a közönséget.

A látványos mutatványokat követően kezdetét veszi a divatbemutató, ahol tervezőik által megálmodott és megvarrt, white caviar ihlette kreációkat leplezik majd le. A világ legdrágább ételét, a fehér színű Almas kaviárt azért választottuk a show ispirációjaként, mert, ahogy az ikra minőségét a hal kora határozza meg, úgy egy művész tehetsége is idővel tökéletesedik. Célunk, hogy a divatshow segítségével ráirányítsuk a figyelmet a fiatal, magyar tehetségek munkásságára is és segítsük őket karrierjük elindulásában.

A bemutató lezárásaként a három legszebb és legjobban kivitelezett pályamű részesül a több millió forint értékű díjakból is, melyek között többek közt szerepel portfólió fotózás és nagy értékű hirdetési felületcsomag is, de a fődíj nyertesét még egy kétszemélyes milánói úttal is jutalmazzuk.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása