"Fényűző világot építünk a White Caviar Divatshow köré"
A Showroom Budapesttel közös White Caviar 000 divattervező versenyünk 23 továbbjutója túl van a szakmai konzultáción, ahol részletesen prezentálta terveit szabásmintákkal és anyagokkal kiegészítve.

A versenyzők nagyon komolyan vették a megbeszélést, mindenki alaposan felkészülve, több, aprólékosan kidolgozott tervvel érkezett, a Showroom Budapest munkatársai, Jankovics Mariann és Anna Amélie pedig kiválasztották a legígéretesebb és legfantáziadúsabb alkotásokat.

-Születtek igazán formabontó és kreatív megoldások, úgy érzem, nagyon jól tudták használni a white caviar koncepciót a versenyzők. A kreációk elkészítésére, megvarrására szeptember első feléig van idő, úgy gondolom, akkor fog megmutatkozni igazán a mezőny sokszínűsége – tudtuk meg Jankovics Marianntól.

Az alkotásokat szeptember végén, egy exkluzív divatshow keretében tárjuk a nagyközönség elé a VAM Design Centerben.

-Fényűző világot építünk a White Caviar divatshow köré. A fantasztikus ruhák mellett a látványban is visszaköszön majd az a különleges életérzés és stílus, ami ezzel az étellel összekapcsolható.  Rengeteg látványelemmel és érdekességgel készülünk a VAM Design Center-ben megrendezendő első Femina divatshow-ra, viszont többet egyelőre nem szeretnék elárulni, de az biztos, hogy olyan dolgot valósítunk meg, amilyet itthon még senki – mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési vezetője.

A rendezvényhez szponzorként is lehet csatlakozni, legyen akár az egy egész apró welcome ajándék vagy valamilyen nagyszabású helyszíni aktivitás, természetesen a kreatív ötletelésben és a kivitelezésben is ugyanúgy segítséget tudunk nyújtani. A részletekért keressen minket a sales@feminamedia.hu e-mail címen vagy a 06 1 288 7070-es telefonszámon.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása