Sikeres nők újratöltve - Exkluzív nyári interjúsorozat
A Femina.hu nyári interjúsorozatában ismét górcső alá vesszük a női sikerek titkát. Kövesd inspiráló beszélgetéseinket három héten keresztül és ismerd meg a női vezetők emberi oldalát is.

Vezető női elérésű médiakiadó kiemelten fontosnak tartjuk, hogy hiánypótló tartalmat biztosítsunk olvasóink számára. Éppen ezért Femina.hu oldalunkon  a 2013 őszén nagy érdeklődésre számot tartó Sikeres nők című exkluzív különrovatunkat idén júniusban is megismételjük, olyan nőket bemutatva, akik mind szakmailag, mind pedig magánemberként példaképként szolgálhatnak olvasóink számára. A különrovat hagyományteremtő szándékkal indult, így tovább folytatódik majd évről évre, hiszen számos olyan női vezető, vagy közéleti szereplő van, akiknek a munkája nem csak elismerésre méltó, de inspiráló is olvasóink számára. 

A közéleti oldalról Tatár Csilla, az üzleti szférából pedig Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház ügyvezető igazgatójának és Tóth Éva, az Estée Lauder marketing vezetőjének sikereibe engednünk bepillantást, ezért érdemes hétről hétre követni a rovatban megjelenő izgalmas beszélgetéseket.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása