A legjobbak között a Femina.hu Gyerekszáj videós kampánya
A Kreatív magazin, a tartalomba ágyazott hirdetések növekvő népszerűsége kapcsán Content Marketing Award néven, idén először hirdetett versenyt ilyen típusú marketing-megoldások számára.

Összesen 12 szektorból 64 nevezés érkezett 25 ügynökségtől, 14 megbízótól és 6 médiumtól az elmúlt két év legjobb kampányeredményeiről. A verseny, a teljesség igénye nélkül olyan, nagy, kreatív ügynökségek fantáziáját is megmozgatta, mint a Phd Hungary, a Havas Media, a Fastbridge Hungary vagy a Well PR, de emellett ügyféloldalról is megjelentek olyan nevek, mint a K&H, a KIA vagy a PricewaterhouseCoopers.

A beérkezett pályázatokat nyolctagú zsűri bírálta el, többek között Pőcze Balázs, a Mito ügyvezetője, Rózsa Iván, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, és Szabó Ákos, az Adaptive értékesítési és üzletfejlesztési vezetője.

A Femina.hu Gyerekszáj videósorozat a shortlistesek között

A Femina Media két évvel ezelőtti, a Rama negyven éves születésnapi kampányára készített, Femina.hu Gyerekszáj videósorozatával pályáztunk a versenyre, mellyel bekerültünk a 22 legjobb közé. Az FMCG kategóriában, melyben indultunk, végül a Havas Media „Detollal a kézhigiéniáért” és a Phd Hungary Dove Men+Care „Hősök tere” kampánya lett a két befutó, akiknek ezúton is gratulálunk!

Fontos visszajelzésnek érezzük továbbjutásunkat, hiszen a kiadónál két évvel ezelőtt kezdtük kiépíteni miniügynökségi lábunkat, mivel kampánytervezésben és kivitelezésben is rengeteg tapasztalat állt már rendelkezésünkre, ráadásul ötletekben sincs soha hiány. Az elmúlt két évben közel 15 egyedi projektet bonyolítottunk le a tervezéstől a kivitelezésig 7 különböző szektor hirdetői számára, mely során videóforgatástól kezdve, interaktív, olvasói bevonódást elősegítő eszközökön keresztül, célzott tartalomgenerálásra és adatbázisgyűjtésre is volt példa.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása