Ovitündérek akcióban - Közeleg az ovicsinosítás dátuma
Az április 23-i sorsolás óta folyamatosan szorgoskodunk, május 29-én pedig a Femina Ovitündérei elvarázsolják a mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvoda kis lakóit és kicsinosítják az ovit.

A Femina szerkesztőségében már régóta gondolkodtunk azon, belevágunk valamilyen jótékonysági akcióba, hiszen mi is fontosnak tartjuk, hogy ne csak beszéljünk a társadalmi felelősségvállalásról, hanem aktívak is legyünk ezen a területen. Felemelő érzés, hogy az Ovitündér akcióval végre valóban eljutottunk a megvalósításig, hiszen már csak pár nap van hátra az indulásig.

Amikor elkezdtük az akció előkészületeit, abban biztosak voltunk, hogy önerőből is sokat tudunk adni, arra viszont nem számítottunk, hogy ennyi cég és magánember csatlakozni fog a kezdeményezésünkhöz. Bízunk benne, hogy másokat is ösztönzünk majd lelkesedésünkkel, és sok-sok hasonló akció indulhat el a jövőben, hiszen mindössze csak elhatározás szükséges hozzá.

Hegyekben állnak az adományok

Hála partnereinknek és segíteni vágyó olvasóinknak, a raktárunkban alig férnek el a jobbnál jobb gyerekruhák, apró és nagyobbacska játékok, kekszek, csokoládék, írószerek, mesekönyvek, színezők és sok más meglepetés. Nagyon jó volt látni, hogy mindenki saját erejéhez mérten vett részt az akcióban, hiszen volt olyan olvasónk, aki egy egész bevásárlókocsi mennyiségű játékkal állított be hozzánk, volt, aki egy kifestőt postázott el nekünk, de olyan is akadt, aki pénzfelajánlással segített minket.

Néhány felajánlás a teljesség igénye nélkül

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden felajánlásért, hiszen legyen az bármilyen apró, egy gyerkőc számára jelentheti akár az egész világot is.

A visszaszámlálás elkezdődött

Május 29-én indulunk a mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvodába

Nem is gondoltuk volna, hogy Ovitündér akciónknak köszönhetően a Femina szerkesztőségében olyan hangulat uralkodik majd, mint az általános iskolai nyári vakáció előtt. A készülődés édes izgalma járja át az iroda minden zugát, hiszen már csak pár nap, és találkozhatunk a nyertes ovi kis lakóival, kicsinosíthatjuk a közösségi helyiségeiket, kertjüket, és sok-sok hasznos ajándékkal lephetjük meg őket.

Jelenleg a rengeteg felajánlás szortírozása zajlik, hiszen nem titok, nem csak a mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvodát ajándékozzuk meg. Mi vagyunk a legboldogabbak, hogy az összegyűlt adományok mennyisége miatt további nyolc rászoruló ovinak tudunk még apróságokat küldeni, velük természetesen már felvettük a kapcsolatot e-mailben.

A Harmatcsepp Óvoda kis lakói

Az elmúlt néhány hónap munkája szinte szórakozás volt számunkra. Közhelynek tűnhet, de nincs rá jobb kifejezés: egyszerűen élvezzük, hogy végre adhatunk. Az egész szerkesztőség nyüzsög, pakolászik, válogatja a játékokat, gyerekkönyveket, finomságokat, hiszen lelki szemeinkkel már látjuk a felderülő gyerekarcokat, ahogyan bontogatják a játékokat, az első vonalakat húzzák a színes ceruzákkal, a csokoládét majszolják, vagy ahogy a játékokkal játszanak.

Az akciót természetesen megörökítjük, így június elején képes-videós beszámolóval jelentkezünk, hogy mindenkivel megoszthassuk örömünket.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása