Melyek a legnépszerűbb női mobiloldalak?

Dübörögnek a mobilplatformok, de vajon melyek a leglátogatottabb mobilra optimalizált tartalomszolgáltató oldalak a nők körében? Íme a friss rangsor a Gemius mérőrendszer adatai alapján.

A legfrissebb Gemius adatok alapján a hazai tartalomgyártók között a Femina.hu mobilra optimalizált verziója lett a legnépszerűbb havi 243 000 belföldi női olvasóval, így büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország leglátogatottabb mobilra optimalizált női oldala. Hónapról hónapra egyre többen választják portálunkat, ezt bizonyítja az is, hogy 2013-ról 2014 azonos időszakra megduplázódott mobil elérésünk, a növekedés pedig minden várakozásunkat felülmúlta.

Kibővült a kommunikációs tér – új szituációban érhetőek el az olvasók?

Az előrejelzések alapján 2014 elkerülhetetlenül a mobil éve lesz! Elgondolkodtató tehát a mobil hirdetések szükségszerűsége nem csak azért, mert kiemelkedően magas az AB státuszúak penetrációja ezen eszközökön, de emellett újfajta kreativitásra is lehetőséget ad például mobilapplikáció fejlesztés formájában. Ezen felül fontos kiemelni azt is, hogy teljesen más szituációban érhető el az olvasó, mint desktopon. A statisztikák alapján jellemzően TV-nézés közben, ágyban, baráti társaságban, várakozás közben és a fürdőszobában használják ezeket a készülékeket, így más-más élethelyzetben szólíthatjuk el az olvasókat, akik még inkább nyitottak és befogadóak mindenféle információra, legyen szó termékről, vagy szolgáltatásról.

Tapasztalataink alapján sok hirdetőnek egyelőre nehézséget jelent az ilyen eszközökön való jelenlét, hiszen nincs mobilra optimalizált oldaluk, ám a versenyképesség megtartása érdekében, egy egyedileg fejlesztett applikáció segítségével ez a probléma is áthidalható.

Vezető médiakiadóként kellő tapasztalattal, emellett egyedi ötletekkel, grafikai és fejlesztési csapattal is rendelkezünk, így költséghatékony megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink számára ezen a területen is. Aki ma sikeressé szeretne tenni egy terméket vagy szolgáltatást, nem mehet el szó nélkül emellett a dinamikusan fejlődő új kommunikációs eszköz mellett.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása