Jótékonysági pályázat: Femina Ovitündérek akcióban
Jobb adni, mint kapni - tartja a mondás! Ezúttal mi is testközelből tapasztaljuk meg ezt az örömet, hiszen ovicsinosító pályázatot hirdettünk! Szívesen vesszük az adományokat és a felajánlásokat május 15-ig!
Adományokkal az ovitunder@feminamedia.hu e-mail címen, vagy a 06 1 288 7071-es telefonszámon keressen minket május 15-éig. Köszönjük szépen a gyerekek nevében is!

- A Feminánál már egy ideje gondolkodtunk azon, hogyan lehetne személyesebb, szívet melengető írásokkal közelebb kerülni olvasóinkhoz, hogy megmutathassuk, sok szépség és emberség van a világon annak ellenére, hogy általában a tragédiákról, botrányokról és felháborító történésekről értesülünk. Így jött létre a Lélekprojekt, melynek nyitóakkordjaként rögtön egy nagyot gondoltunk: mi lenne, ha elvarázsolnánk egy egész csapat ovis gyerkőc életét, egyetlen nap leforgása alatt? - árulta el Pákozdi Gabriella, a Femina.hu főszerkesztője.

Az elhatározásból született meg a Femina Ovitündérek akcióban pályázatunk, mely kapcsán máris sok pozitív visszajelzést kaptunk - tette hozzá Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója.

Hogy mivel kedveskedünk a nyertes ovis csoportnak? A csoport vezetőjével egyeztetjük a részleteket, a munkálatokat és az adományokat az ovi szükségletéhez igazítva ezeket ajánljuk fel:

  • kertészkedünk, növényeket viszünk
  • egy termet kitakarítunk, kicsinosítunk
  • játékot, könyvet, egyéb hasznos dolgot viszünk több százezer forint értékben!

A pályázat országos, bármely magyarországi óvodás csoport számára nyitott a jelentkezés, hogy a picik még otthonosabb, barátságosabb környezetben tölthessék a mindennapjaikat az intézményen belül. A beérkezett pályázatok közül sorsolás útján választjuk ki a szerencsés csoportot április 28-ig, majd a Femina Ovitündérek akciójáról képes beszámolót is készítünk, melyet olvasóinkkal is megosztunk.

Legyen részese Ön is!

Ha úgy érzi, hogy Ön vagy cége is fel tudna ajánlani bármilyen kis apróságot, amivel meglephetjük a gyerekeket, keressen minket az ovitunder@feminamedia.hu e-mail címen, vagy a 06-1/288-7071-es telefonszámon és lehetőséget biztosítunk az utókommunikációban való megjelenésre a Femina.hu oldalon.

Az adományokat május 15-ig várjuk személyesen vagy postai úton a Femina Media  budapesti irodájába. Kérjük, minden esetben egyeztessen velünk! Előre is köszönjük a gyerekek nevében is!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása