Több mint 350 ezer látogató egy nap alatt a Feminán

Dinamikusan növekvő portálunk egyetlen nap alatt összesen több mint 350 ezer egyedi látogatót ért el, így rekordot döntött eddigi történelmében, emellett mobilon is kiemelkedő eléréssel büszkélkedhet.

A Femina Media portfóliójának húzóterméke a Femina.hu látogatottság tekintetében 7 év után is folyamatosan növekszik. Ezt bizonyítja az is, hogy egy év alatt, 2013-ról 2014-re össz egyedi látogatószámban 23%-ot, mobilon pedig 160%-ot nőtt.

A március hónap különösen erős volt, március 27-én pedig rekordot döntöttünk: összesen több mint 351 ezer látogató olvasta aznap a Feminát, ezen kívül a kimondottan mobilra optimalizált verzió is látványos látogatottságot hozott, több mint 76 ezres napi látogatószámmal büszkélkedhetett.

A touch.femina.hu olvasóiról elmondható, hogy hasonlóan affinisek és érdeklődőek, mint a desktop látogatók, jól mutatja ezt az egy főre jutó napi átlag oldalletöltés is: a statisztikák alapján egy látogató átlagosan négy oldalt tölt le és fogyasztja a tartalmat.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása