Exkluzív különrovatban követjük a választást

A női portálok közül egyedül a Femina.hu oldalon foglalkozunk a témával, ráadásul megszólaltatjuk az esélyes pártokat is a nőket érintő programjukkal, intézkedéseikkel kapcsolatban.

A Femina.hu Hírháttér rovatában egyebek közt kiemelten foglalkozunk olyan közéleti témákkal, kérdésekkel, melyek a nők mindennapjait érintik, mindamellett pedig a napi politika is terítékre kerül, természetesen pártatlanul és objektíven módon bemutatva.

A közelgő választásokra reflektálva fontosnak éreztük, hogy - a női portálok közül egyedüliként - első kézből informáljuk olvasóinkat a pártok nőket és családot érintő programjáról, ezért március 28 - április 10. között Választás 2014 címmel egy egész különrovatot szentelünk a témának.

A rovatban elemezzük a pártok programjait, illetve bemutatjuk a listákon legelőkelőbb helyen szereplő nőket: Szél Bernadettet, Mátrai Mártát, Szabó Tímeát és Dúró Dórát. Mindamellett felvettük a kapcsolatot azokkal a pártokkal, akik a felmérések szerint a legnagyobb eséllyel indulnak a választásokon és megkérdeztük őket, hogyan ösztönöznék a párokat a családalapításra, gyermekvállalásra, milyen családsegítő intézkedéseket hoznának, milyen lépéseket tennének a női és férfi fizetések összehangolása érdekében, illetve hogyan segítenék vissza a nőket a munkába a szülést követően. Emellett fontosnak tartottuk arra a kérdésre is kitérni, milyen lépéseket tennének a családon belüli erőszak visszaszorítása érdekében, illetve hogyan segítenék elő a gyermekvédelem fejlődését hazánkban.

Kérdéseinkre minden párt készséggel válaszolt, ezért bízunk benne, hogy valóban sikerül olvasóink számára átfogó képet nyújtanunk a megalapozott döntéshez az április 6-án tartandó választásokon.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása