Vajon mennyit költenek olvasóink egy utazás során?

Utazási szokásokat vizsgáltunk portfóliónk olvasói körében, melyből többek között az is kiderült, mekkora összeget hajlandóak áldozni egy-egy utazás során. Lássuk az eredményeket!

Átfogó kutatásban vizsgáltuk olvasóink utazási szokásait: mennyit költenek egy utazás során, mik a top belföldi és külföldi desztinációk, melyek a legnépszerűbb szállástípusok, jellemzően milyen hosszú útra mennek és mi az utazásuk célja.

A teljes, ingyenes kutatási eredményért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon! Olvassa el alábbi ízelítőnket, majd keresse kollegánkat!

Hányszor, milyen célból és hova?

Olvasóink több mint fele legalább egy utazást tervez idén, tízből négyen pedig kettő, vagy annál több alkalommal is bőröndöt ragadnak.

Túlnyomórészben pusztán üdülési, pihenési célból mennek nyaralni tengerpart vagy gyógyvíz mellé, de a klasszikus wellness, vagy a városlátogatással egybekötött aktív pihenés is népszerű a válaszadók között, emellett a hegyi túrázást is sokan említették.

Ki dönti el, hova utazunk?

Erre a kérdésre megoszlanak a válaszok, de nagyrészben elmondható, hogy demokrácia van családon belül: tízből négyen párral közösen döntenek, ketten pedig még a gyerekeket is megkérdezik.

Érdekes, hogy erős a kizárólag női döntéshozatal is, több mint 10%-ban egyedül szervezik meg utazásukat női válaszadóink, ellenben a férfiak mindössze 2%-a az, aki egyedül hoz döntést ilyen témában. Elmondható tehát, hogy 98%-ban a nő is meghatározó része a döntéshozatalnak, így nagyon is kifizetődő őket célozni egy-egy kampány során.

Ha kíváncsi, olvasóink hol tájékozódnak utazás szervezése során, mennyit terveznek költeni, illetve mik a legnépszerűbb úti céljaik, kérje a teljes, ingyenes kutatási eredményt a sales@feminamedia.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06-1/288-7072-es telefonszámon!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása