Érjen el heti 180 ezer női látogatót Húsvét rovatunkban!
Célzott és költséghatékony elérést biztosítunk az április 7-21. között futó Húsvét rovatunkban, ahol közel húszféle hirdetési felület közül segítünk kiválasztani a kampánycéljához leginkább illőt!

A releváns és pontos célcsoportelérés miatt a Femina.hu Húsvét rovatát mindig kiemelkedő érdeklődés övezte, így 2014-ben is lehetőséget biztosítunk hirdetőink számára, hogy több mint 15 féle felület közül válasszák ki kampánycéljukhoz a leginkább jellemzőt. Kérje tanácsadóink ingyenes segítségét a hatékony hirdetések kialakításárt és érjen el heti több mint 180 000 női olvasót Húsvét rovatunkkal! A részletekért kattintson ide »

Kik olvassák a Húsvét rovatot?

Az elmúlt évek tapasztalatai és statisztikái alapján elmondható, hogy közel 80%-ban a 25-59 éves, gazdaságilag aktív korúak böngészik a rovatot, emellett 10 olvasóból 6 fővárosi, vagy városi lakosú, 8-an pedig legalább középfokú, vagy magasabb iskolai végzettségűek, így affinis és fizetőképes célcsoportot jelentenek a Húsvét rovatban megjelenő termékek, vagy szolgáltatások számára.

Mi érdekli a Húsvét rovat látogatóit?

Olvasóinkat az ünnep közeledtével leginkább a receptek és fogások elkészítése, ajándékötletek, termékajánlók érdeklik, emellett kiemelt figyelmet kapnak a lakásdekorációs tippek és termékek, boltlisták is, minden, ami megédesíti az ünnepi készülődést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása