Listázza be termékét a Femina.hu Valentin rovatába!
Idén is elindítjuk évek óta nagy népszerűségnek örvendő időszakos rovatunkat, melyben célzott megjelenéseket kínálunk a több mint 130 ezer potenciális ajándékozni vágyó eléréséhez.

A február 1-14. között futó rovatban foglalkozunk többek között ajándéktippekkel, termékkörképekkel, csábító receptekkel, programlehetőségekkel és sok más érdekességgel, hogy örömtelivé tegyük olvasóink számára a Valentin napi készülődést.

Hirdetőink számára tartalomba ágyazott megjelenéseket kínálunk, mely során a képes, szöveges linkajánlóktól kezdve, az egyedi szponzorációkon keresztül egészen a látványos megjelenésekig hatékony, akár azonnali vásárlást generáló hirdetéseket biztosítunk, így mindenki megtalálja a számára kedvező lehetőséget.

A célzott megjelenésekkel releváns tartalomba ágyazva akkor találkoznak olvasóink, amikor romantikus ajándéktippek és ötletek után kutatnak, így hatékonyan és széles körben lehet népszerűsíteni az ünnephez kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat!

Részletek itt érhetőek el »

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása