Interjúsorozatban mutatjuk be a női siker arcait a Feminán!
Sikeres nők címmel exkluzív különrovatban olyan magyar nőket mutatunk be, akikről úgy gondoljuk, mind szakmailag, mind pedig magánemberként példaképként szolgálhatnak olvasóink számára.

A 21. század nőinek nem könnyű az érvényesülés, hiszen amellett, hogy igyekeznek a munkahelyen megfelelni, számos más terepen is helyt kell állniuk a mindennapi életben, legyen az a párkapcsolat vagy éppen a gyereknevelés. Mindeközben pedig súlyos teherként nehezednek rájuk a társadalmi elvárások, de minden nehézség dacára mára sok nő ül vezetői székekben, felelős pozícióban. Ők azok, akik bizonyítják, igenis összeegyeztethetők a munkahelyi sikerek és a privát szféra úgy, hogy egyik se menjen a másik rovására. Ők azok, akik megmutatják, lehetséges egyensúlyt teremteni önmaguk és környezetük között, a tornyosuló napi feladatok elvégzése és a munkával járó stressz ellenére is.

Vezető női elérésű médiakiadóként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy hiánypótló és inspiráló tartalmat biztosítsunk olvasóink számára, ezért Femina.hu oldalunkon Sikeres nők címmel exkluzív különrovatban olyan magyar nőket mutatnak be, akikről úgy gondoljuk, mind szakmailag, mind pedig magánemberként példaképként szolgálhatnak. „Hosszas mérlegelés során választottuk ki azt a hét hölgyet, aki véleményünk szerint méltó helyet foglal el ebben a körben, így november 4. és december 22. között az ő sikereikbe engedünk bepillantást. A rovatba látogatók olvashatnak olyan üzletasszonyokról, akik multinacionális vállalatok magas beosztású vezetői, de bemutatunk ismert közéleti szereplőket is, hogy minél színesebb képet adjunk a modern női sikerekről” – mondta el Pákozdi Gabriella, a Femina.hu főszerkesztője.

Mindezek mellett pedig a rovatban az interjúkon túl olyan nőkkel is megismertetjük olvasóinkat, akik a történelem során bizonyították rátermettségüket, továbbá ötleteket adnunk a munkahelyen való érvényesülésre, valamint a mindennapok hatékony rendszerezésére is. „Úgy gondoljuk, hogy Sikeres nők sorozatunk egyedülálló tartalmi kezdeményezés, mely valódi inspirációt jelent a magyarországi nők számára” – mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media lapigazgatója.

Femina.hu Sikeres nők rovat

A közéleti oldalról elsőként Schell Judittal, üzleti szférából pedig Tóth Tímea Mónikával, a Sága marketingvezetőjével készítettünk interjút, de december 22-ig bepillantást engedünk többek között Nagy Andrea (Chello Central Europe kommunikációs és marketingigazgató), Strasser-Kátai Bernadett (Mona Hungary ügyvezető igazgató), Carra Anita (Unilever tisztítószer és kozmetikai üzletágának marketingigazgató) és Szilágyi Dóra (Douglas marketing menedzser) sikereibe is, ezért érdemes hétről hétre követni a megjelent interjúkat.

„A Sikeres nők különrovatot hagyományteremtő szándékkal indítottuk. Munkám során számos női vezetővel találkozom, akik megérdemlik az elismerést, hiszen irigylésre méltó hozzáállással, kitartással és munkabírással jutottak el oda, ahol jelenleg tartanak és rám is sok esetben inspirálóan hat az Ő életútjuk, így külön örülök, hogy megvalósítottuk ezt az különleges projektet, amelyben nem csak közéleti személyiségek szólalnak meg, hanem olyan nők is, akik kisebb-nagyobb vállalatok vezetőiként dolgoznak” – mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési vezetője.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása