Új, női online terméket indítottunk - FeminaShop.hu

Augusztus közepén indítottuk FeminaShop.hu ékszer webáruházunkat, melyben folyamatosan bővülő termékválasztékkal szolgáljuk ki vásárlóinkat.

Újabb női célcsoportot megszólító termékkel színesítettük portfóliónkat: 2013. augusztus közepén elindítottuk a FeminaShop.hu ékszer és kiegészítő webáruházunkat. Az ötletet többek között a Femina.hu és a Retikül.hu divattal, ékszerekkel és egyéb kiegészítőkkel kapcsolatos tartalmainak, termékkörképeinek kiemelkedő népszerűsége adta, másrészről pedig webshoppal is rendelkező hirdető partnereink kimagasló vásárlási konverziós tapasztalata is az online bolt megnyitása mellett szólt.

A FeminaShop nyitóoldala

A FeminaShop egyelőre bizsu és Swarovski Elements kiegészítőket forgalmaz, de természetesen tovább szeretné bővíteni kínálatát, hogy minél szélesebb réteget és minél speciálisabb igényeket is kielégíthessen.

Az indulás óta eltelt egy hónap minket igazol, hiszen úgy gondoljuk, az egyedi kollekciók, a széles termékpaletta, az azonnali szállítás és a kedvező ár garancia arra, hogy a nagy nemzetközi shopok és a rutinos hazai webáruházak mellett mi is sikeresek legyünk. Hosszú távon gondolkozunk, temérdek tervünk és ötletünk van, biztos vagyok benne, hogy kifejezetten működőképes és kedvelt shop lesz a miénk. Ahogy a portfóliónk tartalmi site-jai esetén, itt is jellemzően az igényesség, a trendteremtés és a megbízhatóság a hitvallásunk – mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media lapigazgatója.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása