Űrnyuszik lepték el a Húsvét rovatot 2013 tavaszán

A két hetes Femina.hu Húsvét rovat ismét rendkívüli érdeklődést váltott ki olvasóinkból és tartalomfogyasztásban is kiemelkedő eredményekkel zárt: összesen közel 3 millió oldalletöltés történt a 15 nap alatt.

Szinte már hagyománynak számítanak a Femina.hu életében az ünnepi témákat felölelő szezonális rovatok, melyek keretében összegyűjtjük az olvasóink számára legérdekesebb, az aktuális ünneppel kapcsolatos tartalmat.

Az ünnepi különrovatainknál trendteremtő módon ezúttal is egyedi grafikával és rovatdesignnal készültük, ez alkalommal egy igazi húsvét-univerzumot hoztunk létre olvasóink nagy örömére: húsvét bolygóval és űrbéli nyuszikkal.
Az eddigi évekhez hasonlóan népszerű képeslapküldő szolgáltatásunk keretében az ünnepi időszak alatt közel 10 ezer húsvéti képeslapot küldtek olvasóink szeretteiknek.

A rovat cikkeit - recepteket, dekortippeket, húsvéti ötleteket - és az ünnephez kapcsolódó egyéb tartalmi elemet, két hét alatt összesen közel 3 millió alkalommal töltötték le olvasóink, ami kiemelkedő egy főre jutó oldalletöltést is jelentett.

Húsvét támogatókampány - Elsötétülő layer

A legolvasottabb cikk idén a Top 10 húsvéti sütemény: képek és receptek lett, amelyre több mint 30 000 egyedi látogató volt kíváncsi. A további népszerű cikkek a Húsvét rovatban:

Húsvétisonka-főzés lépésről lépésre: így lesz a legfinomabb »

A 8 legaranyosabb nyuszikás vicc, amit valaha hallottunk »

Fotók! Káprázatos magyar falvak tavaszi kiránduláshoz »

A Femina felületein egyébként is jellemző magas tartalomfogyasztás a minőségi cikkeknek és az ezekhez kapcsolódó releváns anyagoknak köszönhető, az időszakos rovatok pedig lehetővé teszik a hirdető megjelenésének még pontosabb targetálását. A rovathoz nagyszabású, listaáron számolva 80 millió forint értékű belső támogató kampány is kapcsolódott, amely több mint 100 000 átkattintást generált. A kampány a Femina Media teljes portfólióján – Femina.hu, Retikül.hu, Nőifriss.hu – futott, ami természetesen magába foglalta a mobil és a tablet felületeinket is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása