Kiderült, ki lett a séfek séfje a TV Paprikával közös kampányunkban
A 4 hetes Séfpárbaj kampány során a sztárséfekre szavazó olvasóink közül kisorsoltuk azt a szerencsés nyertest, aki páros hétvégét tölthet el Londonban és megvacsorázhat Jamie Oliver éttermében is.

Kiemelkedően teljesített a Chello Central Europe Zrt. gondozásában álló TV Paprika csatorna női portálunkkal, a Femina.hu-val közös Séfpárbaj kampánya. A csapatunk által tervezett és kivitelezett promóciós mechanizmusnak, grafikai anyagoknak és a nagyívű támogatókampánynak köszönhetően a különrovat közel 100 ezer egyedi látogatót és több mint 330 ezer oldalletöltést ért a négy hét alatt.

A Séfpárbaj keretében 4 kategóriában lehetett 12 világhíres külhoni séfre szavazni, összesen pedig több mint 54 ezer voks érkezett a sztárszakácsokra. A legtöbb szavazatot, kifejezetten szoros versenyben, végül Jamie Oliver kapta,  a szavazók között kisorsolt szerencsés nyertes pedig Jamie Oliver londoni Fifteen éttermébe utazhat el nemsokára, egy emlékezetes vacsorára.

A nyeremény-vouchert, amely a vacsora mellett fedezi az utazás és a szállás költségét is, az újonnan nyílt Budapest Bistróban adta át a nyertesnek Lázár Chef, a TV Paprika legnépszerűbb hazai gyártású Receptdaráló és Receptdaráló Extra műsorainak séf-műsorvezetője.

- Gratulálok Andreának, biztos vagyok abban, hogy remekül fogja érezni magát Jamie éttermében – mondta Lázár, aki az étteremről is mesélt a nyertesnek – A Fifteen étterem koncepciója példaértékű minden étteremvezetőnek, hiszen Jamie fiatal munkanélkülieket és más, tanulási nehézségekkel küzdőket segített vissza az életbe, megtanította nekik azt, hogy hogyan legyenek professzionális szakácsok, séfek.

Filipovits Andrea átveszi a díjat Lázár Chef-től

- Alig várom, hogy beléphessek Jamie éttermébe. Az igazi jó ételek szerelmese vagyok, szeretem a csirkés fogásokat, az olasz desszerteket. Ilyesmit remélem, tudok majd választani az étlapról. De bármit szívesen megkóstolok, annyira örülök a nyereménynek, a lehetőségnek, hogy a Fifteen étteremben vacsorázhatok! – lelkendezett a nyertes, Filipovits Andrea, amikor megtudta, a sok ezer szavazó közül ő utazhat Londonba.

A Femina.hu és a TV Paprika közös Séfpárbaj játékának nyertes szavazója a tavasz folyamán utazik Londonba, útjáról beszámol majd a legnagyobb közösségi oldalon is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása