Megmutatjuk a Femina.hu portál mobil olvasóinak profilját

A Femina.hu mobil verzióját a női portálok között elsőként indítottuk el 2011 elején, majd 2012 májusában fejlesztettük tovább. Az elmúlt években ugrásszerűen nőtt a látogatottsága, ezért elemeztük olvasói profilját.

A touch.femina.hu oldal látogatottsága az elmúlt évben robbanásszerűen nőtt, hiszen több mint kétszeresére duzzadt felhasználóinak száma: 2013 februárjára 200 ezer egyedi látogatónál is magasabb havi UV számot ért el. Heti szinten pedig közel 70 ezer olvasó böngészi oldalunkat.

A desktop verzióhoz hasonlóan a mobil platformon is megfigyelhető magas a tartalomfogyasztás, ezt támasztja alá az is, hogy egy látogató egy nap átlagosan négy oldalt tölt le.

A touch.femina.hu olvasói*:

  •  70% 25-45 év közötti, azaz aktív, munkaképes életkorba sorolható
  •  80% városban él: közel fele budapesti, vagy Pest megyei lakos
  •  magas társadalmi státuszba is sorolhatók: 70% legalább közép-, illetve felsőfokú végzettségű

A 2012 májusától 2013 februárjáig vizsgált időszakban azt láthatjuk, amellett, hogy dinamikusan növekszik az egyedi látogatók száma, nagyon erős az állandó olvasói bázis is – szám szerint 10 felhasználóból 8 visszatérő látogató.

Kérjen ajánlatot mobil és tablet megjelenési lehetőségeinkkel kapcsolatban!

*Források: Google Analytics, Webaudit

Címkék: mobil hírek femina.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása