Új, exkluzív állandó rovatot indított Retikül.hu portálunk

Esküvő tematikával újabb hiánypótló rovatot indított a Retikül.hu divat- és szépségfókuszú site, mely ezúttal nem időszakos, hanem állandó rovata lesz a portálnak. Friss, színes összeállításokkal várja az olvasókat.

Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője szerint a kezdeményezés egyedülálló, hiszen a női portálok piacán egyik online magazin sem foglalkozik folyamatosan a témával. A Retikül.hu szezonális divatot bemutató exkluzív, időszakos rovatai már eddig is hagyományosak voltak, hiszen a színes, képes anyagoknak köszönhetően kiemelt népszerűségnek örvendtek olvasóink körében.

Retikül.hu Esküvő rovat

A minden évszaknak megfelelő, az aktuális divatot bemutató rovatok körét jól kiegészíti az Esküvő tematika, melyben kizárólag esküvői készülődéssel kapcsolatos tartalom olvasható, ám a divat és szépségápolás témakörét kitágítva, a dizájnra is nagy hangsúlyt fektet. Ötletes meghívókat, pazar helyszíneket, lélegzetellállító tortákat, sőt, még a legszebb úti célokat is bemutatja majd.

Színes, magazinos megjelenéssel, merész képekkel, formabontó stílussal és folyamatosan friss tartalmmal várja az érdeklődőket.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása