150 ezer egyedi látogató a Femina.hu Húsvét rovatban

Idén is két hetes különrovattal várjuk a húsvéti időszakot Femina.hu site-unkon, melyben naponta friss tartalommal és tippekkel várjuk olvasóinkat, hogy az ünnepi készülődés még teljesebb, tökéletesebb legyen.

Időszakos rovatainkban már évek óta hagyományosan feldolgozzuk a kiemelkedő ünnepekhez kapcsolódó tartalmakat, így a húsvét közeledtével idén is két hetes különrovatot szentelünk a téma felölelésére. Foglalkozunk többek között hagyományos húsvéti receptekkel és alapanyagokkal, ajándékötleteket adunk kicsik és nagyok számára egyaránt. Ezek mellett lakásdekorációs tippekkel és beszerzési lelőhelyekkel, továbbá különleges népszokásokkal és képeslapokkal szintén színesítjük a tartalmat.

Húsvét tematikánk a prémium látogatottságú rovataink közé tartozik: heti szinten átlagosan 130-150 ezer egyedi látogatót vonz és 700-820 ezer oldalletöltést generál. A releváns környezetben elhelyezett hirdetések és a célzott tartalom összefonódásának köszönhetően látogatóink nemcsak a portál olvasói, hanem potenciális vásárlók is egyben.

Tekintse meg a Femina.hu Húsvét rovatának hirdetési felületeit a lenti infografikán! Személyre szabott ajánlatért pedig lépjen velünk kapcsolatba!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása