Lendületesen fejlődnek a Femina.hu mobil platformjai

A Femina.hu okostelefonokra optimalizált verziója erőteljes növekedést mutatott az elmúlt évben, de a 2012 októberében bevezetett tablet.femina.hu is egyre népszerűbb olvasóink körében.

A Webaudit adatai alapján megvizsgáltuk, hogy a 2012 nyár elején finomított touch.femina.hu - mely segítségével IOS illetve Android operációs rendszerű készülékeken is akadálymentesen lehet tartalmat fogyasztani - hogyan fejlődött 2012. január és december között látogatószám és oldalletöltés tekintetében.

Megháromszorozódott látogatottsági számok

A 2012. januári 520 ezer oldalletöltést és a decemberi 1,7 millió AV-t összehasonlítva a grafikonon is jól látszik, hogy egy év leforgása alatt a touch.femina.hu megháromszorozta oldalletöltését.

Ha ugyanebben az időszakban az egyedi látogatók változását vizsgáljuk, akkor közel hasonló növekedést figyelhetünk meg, hiszen az év eleji 75 ezer UV decemberre 188 ezerre duzzadt.

A Femina.hu okostelefonokra optimalizált verziójában hasonlóan nagy hangsúlyt fektetünk a látványra, mint a desktop oldalon, ezért itt is alapvetően látványos képes tartalom kap helyet.

Hirdetéshatékonyság szempontjából is megvizsgáltuk a Femina.hu mobil platformját és az Adverticum statisztikája szerint 2013. január 1-14 között futott belső banner kampány 1,27%-os átkattintási arányt ért el, mely ilyen típusú felület esetén kiemelkedő kattintási és befogadási arányt jelent.

Növekvő tablet elérés

A táblagépek egyre növekvő népszerűsége miatt 2012 őszén a tablet.femina.hu verzió is létrejött, ez a változat bármilyen operációs rendszerrel kompatibilisen működik és lényegében a Femina.hu desktop változatának érintőképernyőre optimalizált variációja.

A Webaudit statisztikáit vizsgálva azt látjuk, hogy a 2012-es októberi bevezetést követően az év végére már több mint 41 ezer egyedi látogató és közel 800 ezer alkalommal töltötte le az oldalt havi szinten. A napi átlag látogatottsági adatokat elemezve kiderül, hogy az egy főre jutó oldalletöltés is nagyon magas, hiszen egy olvasó napi átlag 5 oldalt tölt le.

Továbbra is célunk, hogy a piaci igényeket feltérképezve folyamatosan fejlesszük mobil platformjainkat, így biztosítva még pontosabb célzási lehetőséget és költséghatékony megjelenést ügyfeleink számára. Ajánlatkéréshez kattintson ide!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása