10 %-os látogatószám növekedés a Retikül.hu portálon

A Retikül.hu szezonális, Téli kollekciók rovatát ismét kiemelkedő érdeklődés övezte. Ezt támasztja alá az is, hogy a site havi össz. egyedi látogatószáma 10%-kal megnőtt a megelőző időszakhoz képest.

A Retikül.hu portálon a folyamatosan frissülő hazai, nemzetközi divat- és szépségtrendeken kívül időszakosan bemutatjuk az adott évszak divatját is. Ilyen volt a 2012-ben indított Tavaszi-, majd a Nyári-, ezt követően pedig az Őszi kollekciók is.

A leghidegebb évszak szépségtrendjeit a 2012. október 29. és 2013. január 6-a között futó Retikül.hu Téli kollekciók gyűjtőrovatában mutattuk be, ahol a legnagyobb divatházak szezonális kínálatát, a legszebb téli kiegészítőket és frizura- illetve sminktrendeket vettük górcső alá.

Retikül.hu Téli kollekciók 2012

A két hónapos gyűjtőrovat cikkeit összesen közel egymillió alkalommal tekintették meg, az egy főre jutó oldalletöltés pedig kiemelkedően magas volt, hiszen egy olvasó átlagosan 5 oldalt töltött le. Ezen kívül érdekes adat, hogy a rovat időtartama alatt 10%-kal megnőtt a Retikül.hu havi össz. egyedi látogatószáma is a szeptemberi és októberi adatokkal összevetve.*

Színes tartalmunkból íme néhány példa a legolvasottabb cikkeink közül:

Téli pulóverdivat: trendi, színes darabok »

Férfiasan szexi kollekció Armanitól télre »

A szürke 9 árnyalata Michael Korstól »

A nagy sikerre való tekintettel a Retikül.hu olvasói 2013-ban is megtalálhatják szezonális tartalmakat kínáló különrovatainkat, íme, a legfrissebb Ez lesz a divat 2013-ban tematikánk.

Forrás: 2012.09-12. hó, Webaudit

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása