Heti 130 ezer látogatót vonz a Femina.hu Valentin rovata
Igazi Valentin-napi hangulatot varázsolunk a portálra, ahol az ide látogatók számára többek között ajándékötletekkel, receptekkel és termék-körképekkel tesszük felejthetetlenné a romantikázást.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elindítjuk a Femina.hu Valentin rovatát, mely két héten keresztül folyamatosan friss, színes tartalommal várja olvasóit.

A szerelmesek napjának alkalmából nyereményjátékokkal, csábító tippekkel és boltlistákkal színesítjük a Femina.hu cikkeit. Tapasztalatunk szerint olvasóink nagymértékben bíznak, hagyatkoznak ajánlásainkra, ezért folyamatosan friss és hasznos tartalmat és ötletet biztosítunk számukra a Valentin-napi készülődés során is.

Valentin rovat adatok

A Valentin rovat naponta friss, aktuális és változatos témákkal öleli fel a Valentin-napot megelőző két hetes időszakot, ráadásul olvasóink többek között olyan izgalmas szolgáltatások közül is válogathatnak, mint a képeslapküldés, az ajándékötletajánló és receptgyűjtemény.

Azért, hogy olvasóink megtalálhassák párjuknak a legtökéletesebb ajándékot, széles skálán mutatjuk be többek között a legnépszerűbb műszaki cikkeket, a legszebb fehérneműk körképét, szépségápolási eszközöket és szerelmi csecsebecséket - mindezt lelőhelyekkel együtt.

Az ajándék-körképek mellett kiemelt helyen szerepelnek a receptek is, melyekhez részletes hozzávalólistát és elkészítési útmutatót is biztosítunk, így olvasóink az összes alapanyagot beszerezhetik a finomságokhoz.

Hirdetési felületekért és információkért kattintson ide: Femina.hu Valentin kiajánló

Ide kattintva pedig személyre szabott ajánlatot kérhet!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása