Közel 6 millió alkalommal olvasták ünnepi rovatainkat

2012-ben is kimagasló sikerrel zártuk ünnepi különrovatainkat, melyben olyan hasznos és érdekes témákat gyűjtöttük össze, melyre minden nőnek szüksége lehet akár készülődésről, akár kikapcsolódásról legyen szó.

Óriási érdeklődés övezte a Femina.hu Karácsony rovatát

A több mint öt éve kiemelkedő népszerűségnek örvendő Karácsony rovatunk 2012-ben is minden várakozást felülmúlt. Heti szinten több mint 200 000 egyedi látogató közel 1,5 millió alkalommal* töltötte le a rovatot, melyben több nagy márka, mint a Douglas parfüméria, a Vénusz vagy az Oral B is megjelent látványos és hatékony Kapu illetve Komplex rovatbranding felületekkel.

A Douglas Komplex rovatbranding megjelenése

A rovat négy hetes időszaka alatt megjelent több mint száz cikkben olyan témákat jártunk körül, mint a legjobb, bevált karácsonyi receptek, a legszebb dekorációs technikák és termékek lelőhellyel, vagy a legötletesebb ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legnépszerűbb a Top 10 karácsonyi sütemény recepttel című cikkünk volt, melyre 80 ezernél is több olvasónk kattintott.

Szilveszter rovat a Hungária pezsgőmárka színeiben

Az ünnepi időszakra való tekintettel önálló rovattal jelent meg a Hungária pezsgőmárka a Femina oldalán. Az egy hetes Szilveszter rovatban, mely teljes mértékben a hirdető színvilágát és arculati elemeit tükrözte, olvasóink olyan változatos témákkal és izgalmas összeállításokkal találkozhattak, mint a tökéletes házibuli összetevői, a legnőiesebb tűsarkúk körképe, vagy a legjobb vendégváró falatok receptjei, ezen felül bepillantást nyerhettek 2012 legemlékezetesebb pillanataiba is.

A Hungária Komplex rovatbranding megjelenése

A teljes időszak alatt összesen több mint 50 cikk jelent meg a rovatban, ezek közül az egyik legnépszerűbb A 12 legjobb partihely szilveszterkor című összefoglalónk volt, melyre 12 ezernél is több olvasó volt kíváncsi. A rovat teljes időszaka alatt több mint 160 ezer egyedi látogató fél milliónál is több alkalommal** töltötte le színes összeállításunkat.

*Forrás: Adverticum, heti adatok; a négy hetes Karácsony rovatra vonatkoztatva 5 millió oldalletöltést jelent

**Forrás: Adverticum

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása