Több mint 6 millió alkalommal olvasták a Retikül.hu rovatát

A legfrissebb hazai és nemzetközi őszi divat- és szépségápolási trendeket bemutató Őszi kollekciók rovat meglehetősen közkedvelt a Retikül.hu olvasói körében. Több mint 6 millió alkalommal töltötték le a cikkeket.

A szezonális divatot bemutató exkluzív rovataink már hagyományosnak tekinthetőek, hiszen a színes, képes anyagoknak köszönhetően kiemelt népszerűségnek örvendenek olvasóink körében.

Ennek megfelelően az őszi trendek is hangsúlyos szerepet kaptak a portálon, így augusztus 21. és október 28. között Őszi kollekciók 2012 név alatt, extra rovat formájában foglalkoztunk a legaktuálisabb hazai és nemzetközi divat- és szépségápolási irányzatokkal. A Retikül.hu oldalon az őszi kollekciók időszakában a prémium tartalmaknak köszönhetően több mint 6 millió oldalletöltés* született.

A legnépszerűbb cikkek a rovatban az alábbiak voltak:

A legszebb szoknyák a szezonban: Képeken a Dior csodái »

Lady Gaga is az ő ruháit viseli: Ulyana Sergeenko »

Íme, az őszi-téli csizmadivat! Trenddiktáló fazonok »

Sikeres volt az Abonett kampánya

Az Őszi kollekció exkluzív rovatot az Abonett támogatta, így öt héten keresztül látványos kapumegjelenéssel futott minden Retikül.hu oldalon. A kampányidőszak alatt 180 ezer olvasó több mint 3 millió alkalommal találkozott a promóciójával, amely közel 10 ezer átkattintást generált.* Az Abonett nemcsak a Retikül.hu oldalán jelent meg, de a Femina.hu oldalon futó Őszi kollekciók támogatókampányán is kiemelt logómegjelenéssel szerepelt.

A szezonális rovatok iránti érdeklődés miatt október 29-től már a legnagyobb divatházak legfrissebb téli kollekcióival ismerkedhetnek meg az olvasók, melyeket fényűző képes összeállításokkal színesítünk.

*Forrás: Webaudit, Adverticum NG

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása