Mindenki nálunk pihent a Gyerekvilág Élményhétvégén

A célzott elérésű Gyerek rovatunk nagy érdeklődésnek örvendett a novemberi eseményen, hiszen tematikája szorosan összefonódik a Gyerekvilág Élményhétvége témakörével. Óriási pihenősarokkal vártuk a látogatókat.

Mi is aktívan bekapcsolódtunk a Papp László Budapest Sportarénában november közepén megrendezésre került Gyerekvilág Élményhétvége nagyszabású médiatámogatásába.

A Femina.hu pihenősarok

Az eseményen részt vevő több mint 20 ezer látogató velünk is találkozhatott a hétvégén, hiszen a látványos molinómegjelenéseken kívül kényelmes pihenősarokkal vártuk a fáradt szülőket. Amíg a csemeték az ugrálóvárunkban játszottak, addig az édesanyák a Feminát böngészhették a kihelyezett laptopokon.

Nézze meg a helyszínen készített izgalmas videós összeállításunkat, melyben a látogatókat is megszólítottuk!

Minden, ami gyerek

Gyerek rovatunk nagyon jól illeszkedett az esemény tematikájába, hiszen olyan praktikus tartalmat kínálunk olvasóinknak, mint a terhességet érintő praktikus tanácsok, a gyermeknevelés hasznos fortélyai, vagy a természetes gyógymódokkal kapcsolatos tudnivalók.

Ugrálóvárunk is volt

Az ide látogató több mint 150 ezer* női olvasónk jellemzően párkapcsolatban él, gyermekvállalás előtt áll vagy már kicsi, illetve iskolás korú gyermekét neveli és kifejezetten érdeklődő, nyitott szemléletű.

Ha a rovathoz kapcsolódó témájú termékét, szolgáltatását szeretné népszerűsíteni, kérje szakembereink ajánlatát!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása