Idén is elindítjuk Karácsony rovatunkat a Feminán

A hetente több, mint 150 ezer potenciális vásárlót vonzó Karácsony rovatunk négy héten keresztül változatos képes tartalommal és rengeteg ajándékötlettel várja az ide látogatókat.

Idén is elindítjuk a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő Femina.hu Karácsony rovatunkat, mely négy héten keresztül várja az ide látogatókat minden részletre kiterjedő termékkörképekkel, ünnepi dekor- és receptötletekkel és sok más praktikus tanáccsal. Tapasztalatunk szerint olvasóink nagymértékben bíznak, hagyatkoznak ajánlásainkra, ezért folyamatosan friss és hasznos tartalmat és ötletet biztosítunk számukra a karácsonyi készülődés során is.

Karácsony rovat adatok

A női portálok piacán trendteremtő módon mindig új tartalmi és dizájn elemekkel fókuszálunk az ünnepi időszakra.

A Karácsony rovat naponta friss, aktuális és változatos témákkal öleli fel az egész karácsonyi időszakot, ráadásul olvasóink olyan izgalmas szolgáltatások közül is válogathatnak, mint a karácsonyi kalendárium, az ajándékötlet-ajánló és a több száz receptet tartalmazó ünnepi receptgyűjtemény.

Azért, hogy olvasóink kortól és nemtől függetlenül megtalálhassák szeretteiknek a legtökéletesebb ajándékot, széles skálán mutatjuk be többek között a legnépszerűbb műszaki cikkeket, a legszebb dekortermékeket, szépségápolási eszközöket és gyermekjátékokat a néhány száz forintos ötletektől a prémium cikkekig, mindezt lelőhelyekkel együtt.

Az ajándékkörképek mellett kiemelt helyen szerepelnek a karácsonyi receptek is, melyekhez részletes hozzávalólistát és elkészítési útmutatót is biztosítunk, így olvasóink az összes alapanyagot beszerezhetik az ünnepi finomságokhoz.

Hirdetési felületekért és információkért kattintson: Femina.hu Karácsonyi kiajánló

Ide kattintva tud személyre szabott ajánlatot kérni!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása