Ősszel új hirdetési felületeket vezettünk be kínálatunkba

A hazai és külföldi trendeket figyelve folyamatosan bővítjük hirdetési felületeink kínálatát. Nézze meg az újonnan bevezetett négy prémium és hatékony rich media típusú megjelenési lehetőséget.

A Femina Media indulásával egy időben új hirdetési felületeket vezettünk be kínálatunkba.  A hazai és nemzetközi trendeket figyelve folyamatosan bővítjük és frissítjük a megjelenési lehetőségeket, ezúttal négy új rich media felületet adaptáltunk.

Sticky

A neve is utal a tulajdonságára, ami azt jelenti, hogy a fixen, az oldal aljára tapadó felület gördítésre követi a képernyőt.

A csík hirdetést – mely a tartalom méretéhez illeszkedve tökéletesen belesimul az oldalba - még a Femina.hu megújulása előtt Hirdetési szalag néven elsőként vezettük be az online női magazinok piacára. Azóta továbbfejlesztve, napi cookie-val használva – mely azt jelenti, hogy egy felhasználónak egy nap csak egyszer jelenik meg a hirdetés – ismét betettük kínálatunkba. Erőssége, hogy egérgördítésre folyamatosan követi a képernyőt, így a kampány során közvetíteni kívánt üzenetet kikerülhetetlenné teszi. Informálódjon a részletekről!

Roadblock

A nemzetközi trendeknek megfelelő 640x360 pixel méretű, téglalap alakú Roadblock erőssége, hogy tartalomba ágyazva, a cikktest felső 1/3-ba illesztve jelenik meg. A hatékony és pontos célozhatóság érdekében rovatra értékesítjük, így csak azokat az olvasókat szólítja meg, akik fokozottan érdeklődnek az adott téma iránt. Bizakodóak vagyunk a felület teljesítményét illetően, hiszen a piacvezető női portálok közül tartalomfogyasztásban a Femina.hu áll az élen.

A Roadblock a kreativitásnak is teret enged, hiszen bármilyen flash animáció vagy applikáció is befűzhető. További információkért kattintson ide!

Sidekick

A Sidekick megjelenésnél egy 300x250 pixeles bannerre kattintva a látogató egy olyan külön oldalra érkezik, ahol teljes szélességben csak és kizárólag a megrendelő hirdetése jelenik meg. A megnyitott rész balra tolja el a tartalmat és nagyon változatosan használható, hiszen bármilyen videó, flash formátum, vagy akár Facebook applikáció is beágyazható.

Tudatos döntés volt az automatikus kinyílás elutasítása, hiszen médiakiadóként olvasóink megtartása ugyanolyan fontos számunkra, mint partnereink igényeinek kielégítése, ráadásul a felület pozitívabb befogadó környezetet teremt, nem válik agresszívvá attól, hogy kattintásra jelenik meg a hirdetés. Nézze meg a specifikációkat!

Követő kapu + Full page layer

Az egyik leglátványosabb hirdetéskombináció kínálatunkban. A piacon egyedülálló módon olyan teljes egészében flash, kétoldalt a tartalmat gördítésre fixen követő kaput biztosítunk hirdetőink számára, aminek az egyes részei még kommunikálni is képesek egymással.

A teljes oldalt, first view-t kitakaró Full page layer-rel kombinálva lehengerlő és kizárólagos megjelenéssé fokoztuk a felületegyüttest, melyek önmagukban is látványosan és hatékonyan működnek. Kattintson a részletekért!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása