Megmutatjuk, miért érdemes frissíteni a régi böngészőket

Mára mindennapjaink részévé vált a világháló és a böngészők használata is, sokan azonban nem tudják, mekkora jelentősége van az általuk használt elavult és régi verziók folyamatos frissítésének.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok multinacionális cégnél - telepítési jogosultság híján - rendszergazda segítsége szükséges még egy böngészőfrissítés elvégzéséhez is, de úgy gondoljuk, megéri rászánni az időt, hiszen legyen szó akár médiatervezőről, akár klasszikus felhasználóról, a trendkövetés és az igényes internetezés szempontjából elengedhetetlen félévente, de legalább évente elvégezni a frissítést.

Íme a legnépszerűbb böngészők

Online médiaszereplőként mi is kiemelten fontosnak tartjuk figyelni az internetes piac változásait, és ehhez igazítani a különböző fejlesztéseinket is. Jó példa erre, hogy új portál indításakor mindig megvizsgáljuk, mit nyújtanak a piacon található legfrissebb böngészők, és melyek a legújabb trendek a böngészőhasználati szokásokkal kapcsolatban, hogy a legfrissebb és legnépszerűbb böngészőre tervezzük új site-jainkat.

A Gemius által mért legfrissebb adatokból látható, hogy a magyarországi internetezők között jelenleg a Firefox és a Google Chrome legutóbbi verziói a legkedveltebbek. A Femina Media oldala megtekintéséhez is ezek a verziók ajánlottak.

A frissítés előnyei

Böngészőfrissítéssel rengeteg új és kényelmes előnyhöz lehet jutni. Többek között ilyen fontos jellemző a gyors betöltési sebesség és az egyszerű böngészés is, amit a Firefox például intelligens címsor fejlesztésével oldott meg.

Általában mindenki a maga módján szereti használni a böngészőjét, éppen ezért az új verziók az ingyenesen letölthető kiegészítők segítségével még könnyebben módosíthatók. Nem utolsósorban pedig az sem elhanyagolható tényező, hogy a friss verziók még inkább megóvják a számítógépet a rosszindulatú szoftverektől.

Frissítse most böngészőjét néhány perc alatt!

Válasszon a verziók közül:

Mozzilla Firefox 15.0

Google Chrome 21.0

Internet Explorer 8.0

Internet Explorer 9.0

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása