Nyári pörgés: így telt a Feminán az olimpia időszaka

2012 nyarán is igyekeztünk változatos tartalmakkal kiszolgálni olvasóink igényeit: volt receptfeltöltésre épülő Receptolimpiánk, 100% nyár különrovatunk és két hétig az iskolakezdésre fókuszáltunk.

A Feminán nyáron sem állt meg az élet, éppen ellenkezőleg: olvasóinkat a már meglévő tartalmakon kívül új tematikus cikkgyűjteményekkel és egy feltöltős játékkal is megörvendeztettük. Különrovatainkat kiemelkedő érdeklődés övezte. Lássuk a tényeket!

100% nyár különrovat

Időszak: 2012. július 13-tól augusztus 26-ig

A Femina oldalain megjelenő cikkek közül nyújtott tematikus válogatást a 100% nyár elnevezésű különrovatunk, melyben július 13. és augusztus 26. között gyűjtöttünk össze minden nyári tartalmat.

Olvasóink a legváltozatosabb témákkal találkozhattak a 6 hetes időszakban, az izzadás természetes ellenszereitől a legtrendibb bikiniket és kánikularuhákat bemutató képes anyagokon keresztül az utazási tippekig, ezenfelül bepillantást nyerhettek abba is, a hírességek hol és hogyan vakációznak.

A 6 hét alatt összesen több mint 80 cikk jelent meg a rovatban, ezek közül a legolvasottabbak – nem meglepő módon - az utazásokkal kapcsolatos írások voltak.Az Itt nyaral majd Orbán Viktor: képeken a magyar politikusok kedvenc üdülőhelyei című képes összeállításunk több, mint 25 000 olvasót érdekelt. A rovat 6 hetes időszaka alatt összesen közel 1 000 000 látogatót vonzottunk színes gyűjteményünkkel.

Receptolimpia különrovat

Időszak: 2012. július 16-tól augusztus 12-ig

A nyári időszakra időzítettük a Femina.hu első nagy, közösséget megmozgató projektjét, a Receptolimpiát is, melyben recepteket vártunk olvasóinktól különböző kategóriákban.

A jól átgondolt és kidolgozott, user-barát feltöltőfelületnek és a hívogató dizájnnak köszönhetően a játék elképesztő népszerűségnek örvendett: a 4 hét alatt több mint 1000 receptet töltöttek fel a regisztráló résztvevők, 3 320 alkalommal osztották meg a recepteket a Facebookon, a Feminára felkerült receptekre pedig 106 548 szavazat érkezett.

Iskolakezdés extrarovat

Időszak: 2012. augusztus 13-tól augusztus 26-ig

Különrovatunkat kifejezetten kisiskolás gyermeket nevelő olvasóinknak indítottuk, hogy minél jobban megkönnyítsük számukra az iskolakezdést. A 2 hetes rovatot kiemelkedő érdeklődés övezte, ami egyértelműen jelzi, olvasóinkat kifejezetten érdekelte a minőségi és informatív tartalom.

A napi egyszer frissülő rovatban igyekeztünk minden olyan témát felölelni, ami fontos lehet a szülőknek: cikkeinkben az olvasók egyebek között találkozhattak a tanulást segítő módszerektől a diákok és a szülők jogain át a beiskolázáshoz szükséges és nélkülözhetetlen eszközökig és teendőkig.

Mindemellett pedig a rovat felnőtt olvasói azt is letesztelhették, mennyit felejtettek az általános iskola óta: a képes kvízre összesen 11 906* olvasónk kattintott rá.

*Forrás: Adverticum

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása