Több mint félmillió nőt ért el a Retikül.hu exkluzív rovata

A nyár legújabb divat- és szépségápolási trendjeit bemutató különleges rovatunk nagy népszerűségnek örvendett, a rovat időszaka alatt fél millió egyedi látogatót értünk el a képes összeállításokkal.

A Tavaszi kollekciókat bemutató önálló rovat sikere után május 17-től augusztus 20-ig újabb rovatot hoztunk létre, melyben az olvasók az összes, nyári  trendekkel kapcsolatos Retikül cikket elérték Nyári kollekciók 2012 néven.

Az exkluzív tartalommal feltöltött, nyári divatot bemutató, nagy divatházak kollekcióit felvonultató rovat kimagasló népszerűséget ért el az olvasók körében. A 3 hónapos időszak alatt az itt megjelent cikkeket összesen 507 127* olvasó 3 123 159* alkalommal töltötte le. A legnépszerűbb cikkek a rovatban az alábbiak voltak:

A rovat indítását követő héten a Retikül.hu is új rekordot ért el, heti egyedi látogatószáma a 35. héten  68 373* volt. A szépségportál oldalletöltése - a szezonális tartalmaknak köszönhetően – a nyári időszakban tovább emelkedett, júniusban 2,92 millió*, júliusban 2,65 millió*, augusztusban 3,22 millió* oldalt töltöttek le a divat és szépségápolás iránt fogékony olvasóink.

A szezonális rovatok iránti érdeklődés miatt augusztus 21-től már a legnagyobb divatházak őszi kollekcióival ismerkedhetnek az olvasók, ahol az eddig megjelent divatanyagok mellett még nagyobb hangsúlyt fektetünk a nőies, elegáns divat bemutatására.

*Forrás: Webaudit

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása