Sikeresen startolt a Retikül.hu tavaszi kollekciók rovata

Divatportálként fontosnak tartottuk, hogy beszámoljunk a legújabb trendekről, és ezért szezonális rovatot indítottunk Tavaszi kollekciók 2012 néven, ahol az összes fontos divatház és márka megjelent.

A Retikül.hu-n március közepén új szezonális rovatot indítottunk Tavaszi kollekciók 2012 címmel, ahol a tavaszi trendeket felölelő válogatással találkozhattak az olvasók.

A rovat hamar népszerű lett, így 2 hónap alatt 150 ezer* egyedi látogatót vonzott az oldalra, akik szívesen nézelődtek tovább, így – részben ennek köszönhetően – az egész site oldalletöltése is növekedett: március-áprilisban közel kétszeresére, 1 millió PI/hó-ról 1,8 millió PI/hó-ra* emelkedett.

A Tavaszi kollekció mintájára május közepén elindítottuk újabb szezonális rovatunkat, ezúttal az idei nyári kollekciókból válogatva egy színes, izgalmas összeállítást. A téma népszerűségét látva már nemcsak on-line promócióval támogatjuk meg a Nyári kollekciók 2012 rovatot, hanem egy átfogó, országos printkampány is népszerűsíti a nyári divatanyagokat.

Forrás: *WebAudit

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása