Sikeresen startolt a Retikül.hu tavaszi kollekciók rovata

Divatportálként fontosnak tartottuk, hogy beszámoljunk a legújabb trendekről, és ezért szezonális rovatot indítottunk Tavaszi kollekciók 2012 néven, ahol az összes fontos divatház és márka megjelent.

A Retikül.hu-n március közepén új szezonális rovatot indítottunk Tavaszi kollekciók 2012 címmel, ahol a tavaszi trendeket felölelő válogatással találkozhattak az olvasók.

A rovat hamar népszerű lett, így 2 hónap alatt 150 ezer* egyedi látogatót vonzott az oldalra, akik szívesen nézelődtek tovább, így – részben ennek köszönhetően – az egész site oldalletöltése is növekedett: március-áprilisban közel kétszeresére, 1 millió PI/hó-ról 1,8 millió PI/hó-ra* emelkedett.

A Tavaszi kollekció mintájára május közepén elindítottuk újabb szezonális rovatunkat, ezúttal az idei nyári kollekciókból válogatva egy színes, izgalmas összeállítást. A téma népszerűségét látva már nemcsak on-line promócióval támogatjuk meg a Nyári kollekciók 2012 rovatot, hanem egy átfogó, országos printkampány is népszerűsíti a nyári divatanyagokat.

Forrás: *WebAudit

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása