Otthon vagyunk a Konyhakiállításon és a Gardenexpo-n

A havi 240 ezer egyedi látogatóval rendelkező Otthon rovatunk mindkét eseményen nagy érdeklődésnek örvendett, hiszen tematikájában szorosan kapcsolódik a lakberendezéshez.

Mi is aktívan bekapcsolódtunk a Papp László Budapest Sportarénában tavasszal megrendezésre került Konyhakiállítás és Gardenexpo rendezvények nagyszabású médiatámogatásába. Mind a két eseményen több mint 15-15 ezer látogató vett részt, ahol az Otthon rovatunk figyelemfelkeltő videoszpotjával is találkozhattak az óriás kivetítőn.

A havi 240 ezer egyedi látogatóval* rendelkező rovat nagyon jól illeszkedett mindkét esemény tematikájába, hiszen olyan praktikus témákat érintünk benne, mint a helytakarékos lakberendezés, az egyszerű és látványos lakásdekorációs tippek vagy akár a feng shui térrendezéssel kapcsolatos tudnivalók.

Minden, ami otthon

A rovatban olyan hasznos szolgáltatásokkal is ellátjuk olvasóinkat, mint a festék- és tapétakalkulátorok, a dokumentumtár vagy a szakértőink személyre szabott tanácsai.

Ha a rovathoz kapcsolódó témájú termékét, szolgáltatását szeretné népszerűsíteni, kérje szakembereink ajánlatát!

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@cemp.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png
 

untitled-2.png

 
untitled-3.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.