Elsőként rukkoltunk elő közösségi médiás alkalmazással

A hazai tartalomszolgáltatók között elsőként saját Facebook Reader dobozt fejlesztettünk a Social Times közreműködésével, így az olvasók megoszthatják barátaikkal, mely témák iránt érdeklődnek leginkább.

Az online tartalomszolgáltató piacon elsőként nyitottunk a cikkolvasó social media alkalmazások irányába, ami reményeink szerint mérföldkő mind a lapcsoport, mind pedig a hazai internetezés életében. 2012 májusában indítottuk el – a Social Times szakmai közreműködésével - a Femina Reader alkalmazást az oldalunkon, és a kezdeti eredmények azt mutatják, hogy a közösségi oldalakat használó olvasók nyitottak a hasonló kezdeményezésekre.

A Femina mindig is fontosnak tartotta, hogy trendet teremtsen a női portálok piacán és az alkalmazás bevezetésével ezt a törekvést kívánja erősíteni.

Az olvasás is lehet közösségi élmény

A Femina Reader Facebook-bejelentkezéssel működik, így segítségével bárki figyelemmel követheti, milyen cikkek érdeklik az ismerőseit - ezáltal válhat az információszerzés és az olyan magányos szórakozás, mint az olvasás, mindinkább közösségi élménnyé.

- Úgy éreztük, hogy egy ilyen felhasználóbarát és izgalmas alkalmazással, amilyen a Reader, még közelebbről megismerhetjük olvasóinkat, ők pedig a portálunkat böngésző barátaikon keresztül azt is felfedezhetik, mennyi érdekes tartalmat és szolgáltatást nyújt a Femina.hu - fűzte hozzá Pákozdi Gabriella főszerkesztő.

A Femina Reader leírása itt, a Social Times témába vágó közleménye itt olvasható.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása