Új kreatívval jelent meg a Femina az országos brand-kampány során

Az új tavaszi Femina kreatívokkal az internetet nem, vagy csak alkalmanként fogyasztó nőket céloztuk meg. A kampány elsődleges célja a Femina márka ismertségének növelése és új látogatók szerzése.

Új kreatívval jelentünk meg a médiapiacon, melynek tervezése és kivitelezése házon belül történt. Az új kreatív életre hívásának elsődleges célja a Femina márka ismertségének növelése és új látogatók szerzése a nem internetező nők körében, másrészt a Femina szlogen üzenetének - Olyan, mint Te! - további erősítése.

A cipős koncepcióra épülő kampánnyal márciustól augusztusig folyamatosan találkoznak az internetet nem, illetve csupán alkalmanként fogyasztó nők az országos tavaszi brand kampány során.

Print

Országos napi- és havilapokban, valamint negyedéves kiadványokban kommunikáljuk a kreatívot, többek között megjelentünk a JOY, az ÉVA, az InStyle magazinokban, az országos Metropolban, az InterCity kiadványban is. További print megjelenésekkel a fent említetteken túl július végéig találkozhatnak az olvasók.

TV

A TV2-s megjelenésünkön túl - TV spotunkkal áprilistól augusztus elejéig találkozhatnak a csatorna nézői - a  kampány része egy stratégiai együttműködés a VIASAT3 csatornával, március elejétől 12 héten át, az Éden Hotel 2 reality kapcsán. A taktikai játék teljes ideje alatt a Femina.hu naponta többször is frissülő külön rovatot szentel a műsornak, melynek nemcsak exkluzív tartalma és különleges szolgáltatásai izgalmasak, de hétről-hétre kérdezhetnek is a fórumon a kieső játékostól, és Éden Hoteles ajándékokat nyerhetnek. Mindezt a Feminán egy nagy ívű, folyamatos promóció támogatja, valamint a VIASAT3 csatornán, a műsorhoz kötődő spotokban folyamatosan találkozhatnak a rovattal és a Femina nevével a nézők.

Rádió

A print és televíziós kampány kiegészítésenként májusban a Jazzyn is folyamatosan hallható a Femina rádiós spot, melynek nem titkolt célja, hogy tovább növeljük a Femina olvasói között az AB státuszú nők számát.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása