Nőifriss.hu: új női elérésű site izgalmas, friss témákkal

Újabb saját gondozásban megjelenő portált indítottunk a Retikül.hu után. A Nőifriss női hírgyűjtő site-ként az egészség, a divat, a politika, az ezotéria terén és számos más témában kínál olvasnivalót.

Újabb saját gondozásban megjelenő portált indítottunk a Retikül.hu után. Az oldal női hírgyűjtő site-ként működik, mely a nőket leginkább érdeklő tartalmakat tematikusan gyűjti csokorba.

A Nőifriss aktuális témákat kínál nőknek

A Nőifriss.hu letisztult módon, könnyen átláthatóan és barátságos színvilággal tálalja a legaktuálisabb híreket a szépségápolástól kezdve a bulváron és az ezotérián keresztül egészen a politikai témákig. Az oldalon az olyan könnyed szolgáltatásokon kívül mint a heti horoszkóp, vagy a nyereményjáték ajánló, olyan komolyabb szolgáltatások is könnyítik a nők hétköznapjait, mint az árfolyam- és valutafigyelő, blogajánlók, vagy akár a szakmai médiahírekkel kapcsolatos RSS doboz.

Friss tartalmak, nőknek

A www.noifriss.hu képes hírajánlói és tematikus tartalma könnyen fogyaszthatóvá és vonzóvá teszi a női célcsoport számára az oldalt.

Horváth Júlia

Az új site élére Horváth Júliát nevezték ki, aki a Femina.hu és Retikül.hu projektvezetőjeként – mely pozícióját továbbra is betölti - már több sikeres termékbevezetésen van túl.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása