Fehér Ági lett a Retikül főszerkesztője - Divat és szépségápolás

A legújabb trendek, a legjobb szépségápolási tippek, gyönyörű képekkel illusztrálva nemcsak a divat szerelmeseinek szívét dobogtatja meg. Fehér Ági közel 10 éves tapasztalattal a háta mögött lett a site vezetője.

Fehér Ági főszerkesztői kinevezésével startolt a Femina által a közelmúltban indított divat- és szépségápolási portál, a Retikül.hu. Ági közel 10 éve dolgozik szerkesztő-újságírói pályán, kezdetben külsős újságíróként több női magazinnál is tevékenykedett. 2005-ben igazolt a Femina.hu Kft. jogelődjéhez, a Starfish Médiához, ahol több tematikus életmódportált vezetett és szerkesztett.

Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője

A 2006-ban elindított Femina.hu-n a Szépség és a Táplálkozás rovat szerkesztőjeként dolgozott, majd 2007-ben a női site vezető szerkesztőjévé léptették elő, mely pozíciót továbbra is betölti.

Inspiráció az igényes nőknek

A Retikül.hu főszerkesztőjeként az első feladata a magas színvonalú tartalom, a fiatal, AB státuszú nőket célzó tematika és az igényes, trendteremtő dizájn kialakítása volt. A beauty site-al elsődlegesen olyan nőket szeretne megszólítani, akik átlag felett érdeklődnek a divat, az öltözködés és a magas minőségű szépségápolás iránt, számukra szeretne minden sznobságtól mentesen inspirációt adni a mindennapokhoz.

Címkék: hírek fehér ági

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása