Izgalmas, új témák a tini korosztálynak és a kapcsolatban élőknek

A Csajvilág rovat a tizenéves korosztályt célozza meg közvetlen hangnemben, a Nő és férfi rovat pedig a kapcsolatban élőket, vagy éppen a szingliket látja el hasznos tanácsokkal, akár egy legjobb barátnő.

Január végén két új rovatot indítottunk Csajvilág, illetve Nő és férfi néven. Csajvilág rovatunk kifejezetten a fiatalabb, tini korosztályt látja el mindennap szépségápolási és párkapcsolati tanácsokkal, friss sztárhírekkel, valamint az ebben az életkorban jellemző testi-lelki gondok, problémák orvoslásával.

Az új tematikának köszönhetően már nemcsak a 18-49 év közötti nők megszólítására van lehetőség, hanem az ifjabb generáció is elérhetővé válik az oldalunkon.

Új tartalmak, új elérések

Nő és férfi rovatunkban ugyanúgy hangsúlyt kapnak a két nemmel kapcsolatos tudományos megközelítések, mint az intimitás vagy az emberi pszihé tanulmányozása. Életre hívásával az a célunk, hogy olyan rovatot hozzunk létre, ahol egyformán megférnek mind a párkapcsolatot érintő, mind pedig a női lélekkel kapcsolatos tartalmak.

Fontos információ még, hogy kettéválasztottuk az eddig Sztár rovat néven futó tematikánkat és ezentúl Hazai sztár és Világsztár néven két prémium látogatottságú rovatunk közül lehet válogatni.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása