Új női site nemcsak divatimádóknak - Elindult a Retikül.hu

Minden ami divat és szépségápolás izgalmas, szórakoztató formába öntve. A Retikül.hu hiánypótló női portál, mely a legújabb trendeket hozza el a nemzetközi kifutókról a divat iránt érdeklődőknek.

Tavaly december közepén új, hiánypótló női portált indítottunk, amely a divat és a szépségápolás témaköre iránt érdeklődő olvasókra koncentrál. A Retikül.hu trendi, fiatalos arculatának és magas minőségű tartalmának köszönhetően üde és egyedi színfoltot képvisel a női site-ok piacán.

Mind az olvasói, mind pedig a hirdetői igényeket szem előtt tartva, úgy alkottuk meg ezt a stílusos női kelléktárat, hogy a hazai és nemzetközi trendek iránt érdeklődőket is mindig aktuális, friss hírekkel szolgáljuk ki. A site egyik erőssége, hogy speciális szegmensre céloz, kifejezetten olyan nőkre, akik elsődleges érdeklődési köre a divat és a szépségápolás.

Trend van benne

A Retikül.hu magazinos megjelenése is különleges, hiszen közvetlen nyelvezete, hatalmas, élettel teli képei és minőségi, állandóan naprakész tartalma egyedülállóvá teszi őt a női portálok között.

Hatékony hirdetési felületeinkről tarifatáblázatunkból lehet tájékozódni, de szakembereink is szívesen segítenek informálódni!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása