Egyedülálló fejlesztés a rugalmas Pushdown banner

A felület sokféleképpen használható, akár videós tartalom vagy flashbanner is beágyazható, így hihetetlenül rugalmas és hatékony megjelenést kínál a hirdetők számára. Bemutatkozik az Audi Q3-as kampány keretében.

A Fastbrige Hungary Kft. által rendelt Audi Q3-as kampány keretében mutatkozik be a magyar piacon elsőként és egyedülálló módon a Femina.hu által fejlesztett Pushdown banner, mely 2011. november 21. és 27. között fut a portál Hírháttér rovatában.

Az új banner a nemzetközi IAB - Interactive Advertising Bureau -, az internetes szakmát támogató szervezet neve alatt futó innovatív Rising Stars displayek közé sorolt hirdetési felület. Számos nemzetközi site-on megtalálható, és egy kis kreativitással változatosan és hatékonyan használható.

Flexibilis megjelenés

A felület a tartalmi menüsor alatt helyezkedik el fix banner formájában. Gombnyomásra nagyobb méretre kinyitható, mialatt az aktuális tartalmat eltoltja lefelé. Előnye, hogy nagyon sokféleképpen lehet alkalmazni, hiszen videós tartalom mellett bármilyen flash banner is beágyazható a lenyitott részbe.

Az új hirdetési felület a videóra kattintva működés közben is megtekinthető.

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása