2011-ben az év Aranyanyuját kereste a Femina
Több mint 300 jelölést küldött be a nagyközönség a Richter Aranyanyu Díjra, hogy az egészségügyben és oktatásban dolgozó nőket ajánljanak elismerésre. Íme, az izgalmas kampány részletei.

A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa írónő nevével fémjelzett Terézanyu Klub által 2011-ben alapított Richter Aranyanyu Díjat azzal a céllal hozták létre, hogy a nők munkájának társadalmi megbecsülését növeljék, és olyan területekre irányítsák a figyelmet, ahol szerepük nélkülözhetetlen, mégis csekély erkölcsi és anyagi elismerésben van részük.

Pedagógus, egészségügyi szakdolgozó és orvosnő kategóriában választották ki a három kategória öt-öt döntősét, akik odaadásukkal, szakmai elkötelezettségükkel és emberségükkel testesítik meg a köztünk élő hősnő fogalmát. Az Aranyanyukat 2011. november 9–én mutatták be a nagyközönségnek a Femina.hu oldalon, ahol november 20-ig szavazni is lehet rájuk.

Femina különdíj a Femina kedvenc Aranyanyujának

Minden kategóriában kiosztanak egy közönségdíjat és egy szakmai elismerést is a szavazatok, illetve a zsűri értékelése alapján. A Femina.hu felajánlásának köszönhetően egy különdíj is gazdára talál majd, így összesen heten kaphatják meg idén a fejenként 200 ezer forinttal járó elismerést és a Richter Aranyanyu Díjat.

A díjátadó gálát november 25-én rendezik meg Budapesten.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása