Hajnalig tartó ünneplés a Femina ötödik születésnapján

Címlapfotózás, koktélozás és fergeteges bulihangulat uralkodott a Femina szülinapi buliján, melyet a Creol Dinner&Bar-ban rendeztünk. Az eseményről összefoglaló videó is készült.

Bár az idő zord volt, sokan felvették a harcot az elemekkel, és eljöttek, hogy együtt ünnepeljenek velünk. Közel 130 vendéget fogadtunk a regisztrációs pultnál, ahol a résztvevők egyedi feminás karpántot kaptak, ami egyben az esti tombolaszámukat is rejtette.

A rövid köszöntőt és svédasztalos vacsorát követően – ahogy már évek óta – átadtuk a leghatékonyabb hirdetéseknek járó díjakat egy kis csavarral, hiszen idén ügynökségi és direkt oldalon is jutalmaztuk a tervezők munkáját. Az egyik gravírozott üvegszobrocskát az Artvertising Reklámügynökség nyerte el az Abonett Karcsú Kenyér termékének készített Rovatszponzoráció Extra megoldásáért, direkt ügyfél kategóriában pedig megosztva kapta az elismerést a Douglas és a Turbó Diéta, mindkettő Rovatszponzoráció Extra típusú megjelenésért.

Fergeteges hangulat uralkodott

Ebben az évben hagyományteremtő módon mókás díjakat is kiosztottunk a legelsőnek, a legutolsónak, a legmagasabb sarkú cipőben és a legszínesebb ingben érkező vendégeinknek.
Az ötödik születésnap tiszteletére a Femina csapata a gyönyörű cukrásztortán kívül saját készítésű finomsággal is készült az alkalomra, és ahogy láttuk, ez fogyott a legjobban.
Az este alatt a vendégek bluebox fotózás segítségével megörökíthették és magukkal vihették az éjszaka hangulatát ráadásul „felkerülhettek” a Femina címlapjára is.

A buli hajnalig tartó beszélgetéssel és táncolással ért véget, Figura Melinda és zenekara, az FM Selection közreműködésével.

Köszönjük mindenkinek a  részvételt, aki pedig idén nem ünnepelt velünk, reméljük jövőre kedvet kap hozzá!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása