Átalakult a Femina vezetése - Új kinevezések a site-nál

Átalakult a Femina vezetése, a lapigazgatói státuszt Rácz Brigitta, a főszerkesztői posztot Pákozdi Gabriella, a markentingmenedzseri kinevezést pedig Szakály Andrea kapta meg. Íme, a részletek.

Rácz Brigitta több, mint 10 éve dolgozik az internetes szakmában. 2001-ben az akkor elindított Nők Lapja Café közösségi koordinátorként, majd később projektmenedzsereként szeretett bele az online világba. 2007-ben igazolták főszerkesztőnek a Femina.hu-hoz, ahol hatalmas lehetőséget látott az akkori női életmódprogramokban, a tehetséges szerkesztőkben és a gyors fejlesztésekben. Mára profi szemléletmódjának köszönhetően a Femina a piacvezető női portálok egyike lett. A lapigazgatói kinevezést a site dinamikus fejlődése és a cég további, nagyszabású tervei tették szükségessé.

Pákozdi Gabriella, Rácz Brigitta, Szakály Andrea

Szeptemberben kezdte meg munkáját Pákozdi Gabriella is, a Femina.hu új főszerkesztője. Az eredeti végzettségét tekintve nyelvszakos tanárként dolgozó szakember 2007-ben magánvállalkozás útján kezdte internetes pályafutását egy kulturális portál vezető szerkesztőjeként. 2008-ban került a Feminához, ahol először szerkesztőként, majd a Sztár rovat vezetőjeként tevékenykedett. Feladatai közé tartozik egyebek közt a szerkesztőség és a fejlesztési osztály koordinálása, összetett projektek kidolgozása, kivitelezése, valamint a Femina piaci pozíciójának folyamatos erősítése.

Szintén szeptemberben neveztek ki új marketingmenedzsert Szakály Andrea személyében. Andrea 2001-ben kezdte internetes pályáját a Nők Lapja Café alapító főszerkesztőjeként, amely akkor az első női site volt a magyar online piacon. 2003-ban magáncéget alapított és 8 évig webfejlesztéssel és webdizájnnal foglalkozott, majd 2011-ben Rácz Brigitta, a Femina.hu akkori főszerkesztője (megj.: most már lapigazgatója) kérte fel az új pozíció betöltésére. Új kihívásként és izgalmas feladatként tekint a piacon élen járó, dinamikusan fejlődő női portálnál betöltött szerepére.

A személyi változásokkal kapcsolatos híreket több szakmai hírportál is közölte:

Mediainfo.hu
Mediapiac.com

Mmonline.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása