A Femina szakemberei segítenek válaszolni a Chipsadóra

Számos olyan felülettel és innovatív hirdetési megoldással rendelkezünk, melyek magas és célzott elérést biztosítanak, ezért garantáljuk, hogy valódi segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

A 2011. szeptember 1-jétől életbe lépő népegészségügyi termékadó, ismertebb nevén az úgynevezett chipsadó bevezetésével kiemelkedően fontossá válik mind az „egészségtelen”-nek, mind az „egészséges”-nek titulált termékek újrapozícionálása és kommunikációja.

Mint tudjuk, ősztől fizetni kell a bizonyítottan egészségtelen, magas cukor-, só-, szénhidrát- vagy koffeintartalmú ételek és italok után, éppen ezért az ebbe a kategóriába eső termékek gyártói és forgalmazói sajnos nehéz helyzetbe kerülnek. Az adó bevezetése akár forgalomcsökkenéshez is vezethet, hiszen drágulhatnak az érintett termékek.

Olvasóinkat kiemelten foglalkoztatja a chipsadó kérdése, ezért úgy gondoljuk, hogy fokozottan érdeklődnek az élelmiszer-ipari termékek iránt is. Ezt bizonyítja az is, hogy a kiemelkedő látogatottságú Hírháttér rovatunk tartalmába beépített, témába vágó cikkünk megjelenésének napján kimagasló volt az érdeklődők száma (41 620 egyedi látogató, 79 960 oldalletöltés, Webaudit, Hírháttér rovat, napi látogatottság, 2011. 08. 22.).

Itt a lista: ennyivel drágul az üdítő és a nasi a chipsadó miatt

A női online életmódmagazinok versenyében élen járva felismertük a kérdés fontosságát, ezért az a célunk, hogy segítséget nyújtsunk, és olyan platformot biztosítsunk hirdetőink számára, ahol garantált a háztartási vásárlások döntéshozóinak elérése, hiszen ők alkotják a Femina célcsoportját is. (18-49 év közötti, AB státuszú, Budapesten vagy nagyvárosban élő nők, forrás: Webaudit, 2011)

A Femina lehetőséget biztosít:

  • árkommunikációra
  • a termékösszetételre vonatkozó megjelenésekre
  • a márkahűség erősítésére
  • a kötődés fokozására
  • a potenciális érdeklődők adatbázisba gyűjtésére
  • vagy akár annak közvetítésére, hogy a hozzávalók átalakítása révén egészségesebb lett egy-egy termék

Számos olyan felülettel és innovatív hirdetési megoldással rendelkezünk, melyek magas és célzott elérést biztosítanak, ezért garantáljuk, hogy valódi segítséget tudunk nyújtani. Kérje szakembereink segítségét, hogy közösen találjunk megoldást a chipsadó okozta nehézségekre!

További cikkek a témával kapcsolatban:
Elárulták, mikortól jöhet a drágulást hozó hamburgeradó
A világon egyedülállót alkothat ma az Orbán-kormány

Címkék: hírek femina media

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása