Partnereink igényeihez igazítottuk a kampánymenedzsmentet

Sok éves tapasztalatunk és az ügyfelek igényei hívták életre díjmentes, extra szolgáltatásainkat, melyeknek célja a megjelenések még hatékonyabbá tétele és partnereink elégedettsége. Íme, szolgáltatásaink.

Az elmúlt évek során, ügyfeleink visszajelzéseit figyelembe véve úgy formáltuk kampánymenedzsmentünket, hogy az találkozzon partnereink igényeivel, elvárásaival.

Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjünk minden futó hirdetést és napi szinten vizsgáljuk hatékonyságukat. Arra törekszünk, hogy sikeres és hatékony kampányokat kivitelezzünk üzletfeleink számára.

Folyamatosan vizsgáljuk ügyfeleink igényeit

Díjmentes, extra szolgáltatásaink közé tartozik többek között - ha a kampány megrendelésekor előre jelzi a partner - a hirdetésekről való screenshotok készítése, a megjelenési időszak lejártakor a teljesítési igazolás kiállítása és teljes körű prezentációs kampányértékelés elkészítése.

Hisszük, hogy a fent említett ingyenes szolgáltatásokkal megkönnyítjük ügyfeleink számára a kampánykövetést és a hatékonyságelemzést.

Címkék: hírek femina media

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása