Az olvasók és a média is felkapta a fejét az Emberkísérlet blogra

Oroszi Babett Emberkísérlet blogjának célja, hogy felhívja a figyelmet a minimálbérből élők nehézségeire, így saját bőrén tapasztalta meg, milyen problémákkal kell megküzdenie ezeknek az embereknek nap mint nap.

2011. június 8-án lezárult a Hírháttér rovatban Oroszi Babett EMBERKÍSÉRLET blogja. A 2011. május 9-én elindított EMBERKÍSÉRLETben a szerző napról napra megírta tapasztalatait, hogyan lehet megélni minimálbérből. A kezdeményezés elsődleges célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet a minimálbérből élők nehézségeire és lehetetlen helyzetére.

Az olvasókon kívül a média is kiemelt figyelemmel kísérte a beszámolót, a Mokkától kezdve a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségén át számtalan helyen foglalkoztak a Femina rendhagyó kezdeményezésével.

Az Emberkísérlet számokban

Összes látogató: 94 621*

Az egy hónapos kísérletet övező érdeklődésnek köszönhetően a Hírháttér rovat májusban 30%-kal növelte látogatottságát az áprilisi adatokhoz képest.

Újabb rendhagyó blogot indít a Femina

A Femina már tervezi egy újabb húsbavágó téma körbejárását, mely szintén komoly társadalmi problémára igyekszik felhívni az olvasók és a média figyelmét.

Forrás: *WebAudit, 2011. május 09 - június 07.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása