A nyár közeledtével emelkedik az Utazás rovat látogatói száma

Változatos, színes anyagainknak köszönhetően a rovat látogatottsága folyamatosan nő, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az emberek vágynak a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Itt van a nyár, közeleg a szabadságok ideje, ezért egyre többen keresik az olyan tartalmakat, melyek a hazai vagy a környező országok turisztikai célpontjait mutatják be.

Ezt az igényt elégíti ki a Femina Utazás rovata, ahol a helyi nevezetességek és a közkedvelt nyaralóhelyek egyaránt helyet kapnak a cikkekben, képgalériákban és egyéb kapcsolódó tartalomban.

Változatos, színes anyagainknak köszönhetően a rovat látogatottsága tavaly májushoz képest mintegy 30 %-kal nőtt, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az emberek vágynak a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Rendkívüli népszerűségnek örvendenek a gyönyörű magyar városokat és falvakat bemutató írások, de sokan keresik a közkedvelt tengerparti vidékekről szóló cikkeket is - egy olvasó átlagosan 4 oldalt töltött le az elmúlt hónapban*. Felmérésünk szerint olvasóink többsége még mindig Horvátországot tartja ideális nyaralási célnak, de egyre többen érdeklődnek törökországi és görögországi szállások iránt is.

*Forrás: Webaudit, 2011. május

Címkék: hírek femina.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása